top of page

FINÁLOVÝ DEN ŠPV S DRÁČKEM

Aktualizováno: 19. 6. 2020

Vážení rodiče, děti a hráči Beachclubu Strahov,

rádi bychom vás všechny pozvali na finálový den školy plážového volejbalu na Strahově!


STŘEDA | 24.6. 2020 | od 12:00


Program je opravdu nabitý. Děti si mohou zahrát se svými trenéry, kamarády nebo předními hráči a hráčkami reprezentace ČR a BC Strahov beachvolejbal, přehazovanou nebo fotbal. Od 13:00 je připravena autogramiáda předních českých hráčů jako jspu Ondřej Perušič a David Schweiner, Míša Kvapilová s Míšou Kubíčkovou a další hráči a hráčky. Během hry a autogramiády budeme rozdávat dětem klubová trička a poté kolem 15. hodiny chceme udělat hromadnou fotku. A nebojte, Honza si určitě pro vás všechny připraví zase nějakou delikatesní mňamku.

Na všechny se moc těšíme a pokud by nás zastihlo nepříznivé počasí, jsme připraveni v pevné hale finálový den uskutečnit.

Finálovým dnem ale trénování letos ještě nekončí. Tréninky jsme letos prodloužili až do 3.7. 2020!

Vaši trenéři Beachclubu Strahov.

P.S.: Prosím stále hledáme pomocníky na turnaj Českého poháru žen v termínu 27. - 28.6. 2020, děti nebo i dospělý, garantujeme oběd a pití, tričko a hlavně skvělou podívanou. Přijdou opět TOP hráčky jako jsou Markéta Sluková, Bára Hermannová, Míša Kvapilová, Míša Kubíčková nebo Strahovské sesterské duo Dostálovy a další výborné profesionální hráčky beachvolejbalu. Pro více informací prosím mi pište na email pala@beachteam.cz.

Tomáš Pála



158 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page